Ja, ik wens donateur te worden.

Donateur worden van ons fonds helpt het CPCT enorm.

Donateur worden van Barcode for Life en U behoort tot de vrienden van het CPCT

Donateur worden van ons ANBI goedgekeurd doel met CBF-Keur voor goede doelen helpt in dit geval extra omdat uw overmaking zonder inhouding naar één doel gaat. Wij zijn daarmee het enige Nederlandse fonds dat niets anders financiert dan lange termijn klinisch kankeronderzoek binnen het CPCT dat onder andere zoekt naar de oorzaken van resistentie tegen chemotherapie, en ontwikkeling van persoonlijke behandeltrajecten.
Schenken aan een goed doel of een goed doel in uw testament opnemen is een zeer persoonlijke beslissing. Uiteraard geven wij u graag in een gesprek alle informatie die nodig is om deze beslissing te nemen. U kunt ons hierover bereiken door hier te klikken.

Wij verantwoorden ons tenminste elk jaar in ons bestuursverslag. U kunt ons laatste jaarverslag downloaden door hier te klikken. Met ingang van het bestuursverslag 2013 doen wij mee aan de PWC-Transparantprijs. Meer hierover komt u te weten door hier te klikken.

Liever een éénmalige gift doen? Klik hier

Bedrijfsnaam

Uw naam *

Staat + huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Uw geboortedatum *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Bankrekening (IBAN) *

Bedrag p/maand (in euro's) *

Hiermee geef ik toestemming aan Barcode for Life om doorlopend incasso-opdrachten naar de bank te sturen en geef ik de bank toestemming om deze incasso-opdrachten conform de opdracht van Barcode for Life uit te voeren.

De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Voor vragen kan er contact opgenomen worden via ons e-mailadres: chantal.meulemans@barcodeforlife.nl of via de telefoon: 0900 9269 (30 eurocent p.m., tijdens kantooruren).