Theater for Life is een initiatief van Barcode for Life. Op maandag 12 februari 2018 staat een bijzondere line-up van artiesten in het bekende Amsterdamse DeLaMar Theater voor een benefietavond. Door middel van diverse evenementen zetten wij ons met elkaar in voor effectieve kankerbestrijding en een behandeling van patiënten met kanker op maat. De opbrengst van Theater for Life gaat voor de volle 100% naar het Center for Personalized Cancer Treatment.

>> Bestel direct tickets voor Theater for Life

ARTIESTEN

Artiesten en het goede doel: geen ongewone combinatie. Mooie namen zoals Concertgebouw Kamerorkest, Dominic Seldis, Lisanne Spaander, Marc de Hond, Menno de Bree en Michiel Borstlap leveren tijdens deze benefietavond een bijzondere bijdrage. Wat Theater for Life anders maakt, is het verhaal van deze artiesten achter hun performance.

>> Bekijk het programma

Tickets Theater for Life

Voor het bezoek aan Theater for Life is er de keuze uit verschillende rangen en bijbehorende prijsklassen. De kaartjes zijn inclusief een kopje koffie of thee en een kleine versnapering bij ontvangst. In de pauze én tijdens de naborrel zullen wij ook een hapje en een drankje aanbieden. Wil je de avond beginnen met een bijzonder diner? Bestel dan kaartjes voor ons Walking Dinner, dat voorafgaand plaatsvindt van 18:00 tot 20:00 uur. Onze cateraar heeft zorgvuldig een mooi menu met kwaliteitsproducten samengesteld om de avond een smaakvolle start te geven.

>> Bestel direct tickets voor Theater for Life