car challange

Rij je klassiek? Een young timer? Of 100% elektrisch? Hoe dan ook, doe mee aan de vijfde Car Challenge for Life, op zondag 27 mei! Tijdens deze unieke rally door Nederland ontmoeten oude en nieuwe auto’s elkaar en maken we een prachtige tocht. Een toprit voor autoliefhebbers. En… het is voor het goede doel, want we zamelen geld in om individuele behandeling van kanker mogelijk te maken. Een échte Challenge for Life!

Inschrijven

Als deelnemer van de Car Challange For Life kun je je inschrijven voor de Tourklasse, de zwaardere Sportklasse of de meer op ‘fun’ gerichte Businessklasse. We houden een maximum van 75 équipes aan, om het evenement persoonlijk te houden. Dat sluit naadloos aan bij de opzet van het CPCT: het vinden van een persoonlijke, individuele behandeling voor elke patiënt met kanker.

Dat het je van vóór de start tot ver na de finish aan niets ontbreekt, inclusief lunch en diner, spreekt voor zich. Nodig vrienden en zakenrelaties uit, doe als team mee en versterk de onderlinge band! Geen geschikte auto? Geen probleem! Via onze contacten vinden we ongetwijfeld een prachtig exemplaar.

>> Naar meer informatie over inschrijven