Fondswerving actie (jaarlijks): Stelvio for Life

Stelvio for Life

Stelvio for Life: Een fondswerving actie t.b.v. Barcode for Life


Fondsenwerving Stelvio for Life 2013

Video van het evenement Stelvio for Life op 31 augustus 2013 te Bormio – Italië.


fondsenwerving Stelvio for Life: Prologis actie t.b.v. Barcode for Life

Video: Op 30 aug 2014, begon een Prologis team van 14 personen de beklimming van de bergpas Stelvio, beroemd voor zijn mooie en uitdagende bochten. Ons team moest  21km te voet of per fiets deze hoge berg op, en daarbij ook nog eens 1,533 meter hoogteverschil overwinnen.

Fondswerving actie (jaarlijks): Barcode Car Challenge for Life

Barcode Car Challenge For Life

Fondsenwerving actie Car Challenge for LIfe t.b.v. goede doel Barcode for Life

In 2013 is de eerste versie gereden. Op 30 mei 2015 werd de tweede CarChallenge for Life gereden en sindsdien vindt de CarCahllange for Life jaarlijks plaats.

Fondswerving actie: Particuliere initiatieven

John Gelderloos heeft een ludieke actie opgezet om geld in te zamelen voor de Stelvio. Hilarisch! €500,- binnengehaald met een 2 uur durend spinning event en het kaalscheren (haar en baard) van hemzelf. ‘Na’ zag er stukken beter uit dan ‘voor’…  Bekijk!

Patrick Bakkers  heeft ook een spinning event georganiseerd en daarbij maar liefst ruim €6000 voor Barcode opgehaald. Patrick kende ons in eerste instantie helemaal niet en heeft Barcode ‘gevonden’ op het internet. Nou, wij kennen Patrick nu wel en hopen van harte dat hij het ambassadeursnetwerk wil komen versterken. Mooi indrukwekkend spinning event waarbij vooral het persoonlijke element voor hem het belangrijkste was. Een echte match met Barcode dus. Zie de Facebook pagina van RPMforLife voor meer beelden en  bekijk de film.

SEHP Golden Tulip Hotels hebben sinds 2012 collectebussen van Barcode for Life in hun accommodaties neergezet.

Fondswerving actie via de Goede Doelen Shop


Fondsenwerving goede doelen shop call2action

 

 

 

 

 

 

Gratis doneren door te shoppen bij jouw favoriete webshops! Via goededoelshop.nl kun je shoppen bij ruim 300 bekende webshops (Bol.com, Zalando, Media Markt, V&D etc.) en gaat er per aankoop een donatie naar jouw goede doel!  Je shopt zo bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost! Hoe werkt het?

  1. Ga naar www.goededoelshop.nl en klik op  “Log in”.
  2. Klik op “Ik ben nieuw” en maak een account aan.
  3. Kies bij “goede doelen” je favoriete doel en ga door naar “Shops”.
  4. Kies je favoriete webshop.

*Na het shoppen krijg je een bevestigingsmail van de webshop met de bevestiging van je aankoop én een mail van goededoelshop.nl met de hoogte van jouw donatie. Begin hier met shoppen!