Contact

 

Contact met onze stichting en over ons doel: ‘Onderzoek naar Individuele behandeling van kanker’

Contact met Barcode for Life en wordt vriend van het CPCT

 

 

 

 

Omdat onze stichting alleen onderzoek van kanker en individuele behandeling van kanker ondersteunt vindt u op deze website geen informatie over kankerpreventie, kanker en voeding, kanker en gewicht of kanker en lichaamsbeweging. Contact met ons over deze zaken is daarom weinig zinvol.
Deze website geeft U uiteraard wel alle mogelijkheden om onze stichting te steunen door mee te helpen, geld te doneren of op een andere wijze als particulier of als bedrijf mee te werken aan het werven van fondsen voor klinische studies door het CPCT.

Het programma van het CPCT is gericht op het definiëren van nieuwe indicatoren waarmee het succes van een behandeling beter kan worden geschat. Een behandeling op basis van deze indicatoren vergroot de overlevingskansen of verlengt de levensduur van de kankerpatiënt. Bovendien worden schadelijke bijwerkingen van de huidige generieke orgaangerichte behandelingen drastisch beperkt, waardoor de kwaliteit van leven van de patiënt verbetert. Alle universitaire centra in NL en vele andere ziekenhuizen zijn nu aangesloten bij het CPCT. Kijk onder aan de homepage van het CPCT voor een overzichtslijst van alle aangesloten ziekenhuizen.

Contact met het CPCT

 

 

Contact het CPCT middels de link achter het logo voor zeer specifieke zaken betreffende hun programma.

 

 

Wilt u meer meer informatie of spreekt u graag een van onze mensen? Neemt u dan contact met ons op.

Stichting Barcode for Life
T.a.v. mw. Annelies Hollander
Prinses Mariannelaan 70
2275 BJ Voorburg

E: annelies.hollander@barcodeforlife.nl

KvK Utrecht Nr. 30232396

Van Lanschot Bankiers rekeningnr. NL24FVLB022.53.99.164