Terugblik Theater for Life 2018

bcgf

Het Concertgebouw Kamerorkest, Dominic Seldis, Lisanne Spaander, Marc de Hond, Michiel Borstlap, Menno de Bree en DJ ENO-C: zij zorgden er op 12 februari 2018 voor, dat de 1e benefietavond van Theater for Life een groot succes werd! Gastheer was het  DeLaMar Theater in Amsterdam en dit bekende hoofdstedelijke theater was goed gevuld met mensen die een kaartje hadden gekocht.

De avond ging van start met een schitterend optreden van danser Ahmad Joudeh, gevolgd door wethouder Pieter Litjens, locoburgemeester van Amsterdam, die de benefietavond officieel opende. Joep Stassen in de rol als gastheer maakte de avond compleet.

Uiteraard was dit een uitgelezen kans om een update over Barcode for Life te geven. Initiatiefnemers Peter Kuijper en Emile Voest maakten dankbaar gebruik van de gelegenheid om alle aanwezigen te informeren over het belang van onderzoek naar kanker op maat en alle medewerkers van de stichting voor hun inzet te bedanken.

De avond werd afgesloten met de onthulling van een cheque t.w.v. € 11.147,00. De opbrengst van Theater for Life gaat voor de volle 100% naar het CPCT.