Blij met de opbrengst van de Amersfoortse Haringparty 2017 van €15.050!!!

Haringparty 2017

Theo Slotboom, Peter Kuijper & Ed van den Bor

 

Op het terras van Het Bergpaviljoen kon iedereen genieten van overheerlijke haring en andere culinaire proeverijtjes. De Party was goed bezocht met ruim 250 gasten  en de sfeer was ontspannen. Bovendien werd er veel genetwerkt.

Net als voorgaande jaren werd bij binnenkomst al gedoneerd via de “harinkies” op de Maatjeswand en dit jaar gingen de missen van NL vervolgens voortvarend aan de slag met de verkoop van loten voor Barcode For Life. Zoey Ivory, Miss NL 2016, verzorgde de trekking van de twee hoofdprijzen beschikbaar gesteld door Truste Slaapcomfort en Discipline Sports. Aansluitend vond de veiling plaats van het 1e Amersfoortse Haringvaatje en dit jaar werden Gerard Lokhorst van Duurzaam Gebouw en Rob Schipper van Meditain de trotse bezitters van dit kunstwerk, gemaakt door Bert de Bruin, voor € 8.000,-.

Samen met de donaties werd een geweldig bedrag opgehaald van ruim € 15.000,-. Barcode for Life bedankt Het Bergpaviljoen en alle sponsoren, bedrijven en personen voor hun bijdrage aan deze mooie opbrengst!!!

Vol blijdschap hebben wij mogen vernemen dat Barcode for Life ook voor 2018 als goed doel van de Haringparty is gekozen. Graag tot ziens tot 3 juli 2018! Koop alvast een toegangsbewijs via de website van de Amersfoortse Haringparty