Bedankt sponsoren Stelvio for Life 2013

Zeist, 20 september 2013

Beste Stelvio genoten,

Recent hebben we een prachtig resultaat behaald met een bedrag van € 234.174.95  oftewel 109 % aan opgehaalde gelden. Dit is een ruime verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorig jaar dat in totaal op 136 is uitgekomen.

Dit bedrag is via Barcode for Life rechtstreeks naar het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT) overgemaakt waarmee we meteen invulling hebben geven aan ons nul procent strijkstok beleid. Dit is een cruciaal principe van Barcode for Life hetgeen in deze tijden met alle commotie over dit onderwerp niet genoeg kan worden benadrukt.

Het was zeer speciaal om de afgelopen tijd te horen, zien en ervaren welke voorbereidingen, inspanningen, trainingen, moeite, creatieve ingevingen,  bijzondere inzamelacties en diverse hand- en spandiensten de deelnemers, vrijwilligers en sponsors zich hebben getroost. Ook de emoties, betrokkenheid en tekens van medeleven met degenen waarvoor we het allemaal doen zullen niemand zijn ontgaan. Dat bleek al bij de aftrap bijeenkomst de avond voor de klim en wat dat betreft was de finish een “verbroederingsplaats” van hulp, aanmoediging en ontlading. Prachtig zoals iedereen de laatste meters omhoog werd gejubeld, toegejuicht en met applaus werd overladen voor zijn/haar prestatie. En dat allemaal in een zonovergoten ambiance tegen de achtergrond van een ruige stijle numero uno met zijn 39 haarspeldbochten, 21.1 kilometers, 1533 meter hoogteverschil en 2758 meter hoogte. Het was flink zweten voor een welverdiend applaus.

Dat applaus willen we bij deze nog eens virtueel laten klinken en van harte aan jullie overbrengen. Geweldig zoals alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors zich voor deze Stelvio for Life hebben ingezet. Als je bergen moet verzetten ga je over toppen en door dalen. Jullie hebben bergen werk verzet voor al die kankerpatiënten die door dalen gaan. Daarmee hebben jullie allen invulling gegeven aan het motto van Barcode for Life : Cancer we take it personally !

Het zou mooi zijn als jullie dit persoonlijk verder willen brengen door volgend jaar weer met hetzelfde enthousiast en comittment mee te doen én nieuwe personen weten te charteren op weg naar de 653 deelnemers. Ons einddoel om daarmee € 1 mio  op te halen. Ain’t no mountain high enough!

Namens de Raad van Toezicht en Directie van Barcode for Life

Gijs de Vries, voorzitter